Reviews


4 stars after 41 reviews
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt niet lekker. Taco’s smaakte niet goed, mais was smaakloos. Salade was oké. 1x niet meer.. 11/18/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een enchilada met kip besteld, maar kreeg er een met gehakt. Deze vond ik niet heel smaakvol. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zeer smaakvol, tevens zeer vriendelijke bezorgster. 11/7/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakelijke grote porties en snel bezorgd 10/23/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
There is a mistake on the menu. The Party Box says "Nachobox naar keuze en een drankje erbij". I ordered this and received a bucket of fried chicken with a drink. I called to correct my order, but although a very nice lady helped me, I was not offered a change or compensation, even though the mistake was not mine, but that of the restaurant. I loved the fried chicken, it was perfectly cooked, but not what I ordered. I will keep ordering from Tacos 2 Go, I love it, but I did want to point out this mistake so it is fixed. 10/19/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sorry maar zo kan je eten niet afleveren. Veel vet, de inhoud leek al een keer gegeten en het was geplet en koud door het koude bier en de wijn die bovenop lagen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was a really bad meal, sorry. It turned me off from Ijburgeats altogether now 9/22/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag 3 x Taco’s besteld. Ipv 3 maistortilla’s per bestelling (zoals ook op de site staat aangegeven), slechts 2 gekregen. Gebeld en er werd eerst verteld dat er nu 2 grote tortillas ipv 3 kleine worden geleverd. Dit was echter niet het geval, er waren 2 kleine geleverd. Daarna afgepoeierd met kom morgen maar een gratis nieuwe halen?! Niet gewend van ze. Smakelijk zeker, maar geen service nadat de bestelling betaald en afgeleverd is. Jammer. 9/15/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food, good service 8/20/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mijn enchilladas met kip en mijn salade met vlees waren niet te eten. Te veel olie op kip en taco's waren niet lekker. 8/14/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Leker eten ... 7/21/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The chicken burrito was soooo amazing! So fresh and creamy, will definitely order again! 7/20/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Love the quesadillas!! 7/9/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 1e keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar! Lekkere loaded fries en heerlijke goed gevulde burrito. 7/6/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snel en netjes bezorgd! 6/24/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De frites met gehakt is te sausig, mede vanwege de aubergine. Mag iets droger en met guacemole en creme fraiche. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker, maar niet fantastisch. De “vegetarische” burrito en taco’s zaten vol met grote stukken courgette en paprika, nauwelijks rijst en geen bonen. Ook zat er een onaangename soja achtinge saus in. Niet echt Mexicaans, en ook niet echt super lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/4/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kan net zo goed een Knorr Wereldgerecht op tafel zetten 5/27/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom bij deze bestelling wel een spaarkaart maar geen stickers om op te plakken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet zo tevreden terwijl Koh altijd goed bevalt. Nacho’s taai, bakjes guacamole bevroren en cheesecake ook nog diep bevroren 🙁 Vervolgens gebeld naar de zaak, zou terug gebeld worden maar helaas.... 5/16/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Serieus goed en snel! Top! 5/15/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dat was helaas niet zo lekker 5/12/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kregen als side dish een verkeerd gerecht maar was allemaal van top kwaliteit en perfecte hoeveelheden. Levering snel en nette bezorger 5/11/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker, helaas een beetje koud. De quacomole die er bij zat was nog keihard bevroren. 5/6/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eerst 3 keer geprobeerd met de app, maar die linkte elke keer niet door naar de ING app. via website ging uiteindelijk beter. Ensalata besteld, maar kreeg enchilada (lijkt wel veel op elkaar). ;-) Maar was wel lekker. 5/5/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn alle keukens onder 1 dak! Goed en lekker, zorg dat t zo blijft. Tip: Zou handig zijn als je met bestellen de verschillende keukens kan combineren. 5/5/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb het direct in de prullen bak gegooid . Het was niet te eten de smoothie helemaal vies en niet te drinken was helemaal in de tas gelekt ... wil mijn geld terug. 4/29/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top ! 4/24/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 4/24/2020
Tacos 2 Go 4 stars after 41 reviews
Tacos 2 Go